Geveltuintjes kleuren centrum groen en blauw en geel en oranje en rood…….

Geveltuintjes kleuren centrum groen en blauw en geel en oranje en rood…….

Vanuit onze enquêtes is vooral de wens voor meer groen in het centrum gebleken. Naast de plannen op langere termijn wilden we al vast van start gaan met een klein project; geveltuintjes.

Een grote groep bewoners van de Bergstraat, Hoogstraat en Noordwal heeft enthousiast gereageerd op de oproep van de Wijkraad Leerdam centrum om samen geveltuintjes aan te leggen. Op zaterdag 30 april is het zover; maar liefst 37 bewoners gaan samen aan de slag voor hun eigen huis. Dit is mogelijk gemaakt dankzij de welwillende medewerking en financiële steun van de Gemeente Vijfheerenlanden. Ook als u nu niet een van de deelnemers bent, nodigen wij u van harte  uit om te komen kijken. We verzamelen vanaf 09.00 uur op parkeerterrein het Schavet en verwachten dat eind van de ochtend onze geveltuintjes klaar zijn. Misschien vindt u het gezellig om een handje te helpen? En als u enthousiast bent geraakt en ook de (tuin)handschoen op wil pakken voor een geveltuintje, nodigen wij u uit om contact op te nemen met de  Wijkraad Leerdam centrum via e-mail Info@wijkraadleerdamcentrum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...