Bezoekersenquête centrum Leerdam – wat moet er veranderen?

BEZOEKERSENQUÊTE CENTRUM LEERDAM – WAT MOET ER VERANDEREN?

Wilt u met uw mening helpen om de binnenstad een oppepper te geven? Eerder heeft de Wijkraad centrum Leerdam een enquête gehouden onder bewoners en ondernemers van het centrum over het woon- en leefklimaat in het centrum. Als vervolg daarop willen we de bezoekers middels een bezoekersenquête centrum Leerdam vragen hoe we het centrum aantrekkelijker kunnen maken. Bezoekers zijn voor ons ook mensen die in Leerdam of omgeving wonen en in het centrum komen om te winkelen of een terrasje te pakken.

Bezoekersenquête centrum Leerdam

Aangezien het centrum van Leerdam het grootste en meest diverse winkelgebied van de gemeente is, moet het een aantrekkelijke ontmoetingsplek zijn met diverse voorzieningen. Wij willen u daarom vragen hoe u als bezoeker het centrum beleeft met vragen over onder andere nabijheid voorzieningen, drukte, geluid, verkeer, parkeren, bereikbaarheid, groen, inrichting en onderhoud openbare ruimte. Daarmee kunt u helpen! De resultaten van de enquêtes worden gebruikt om een visiedocument op te stellen voor de binnenstad Leerdam, zodat we van de binnenstad een plek maken waar het prettig verblijven is.

Mogen wij een paar minuten van uw tijd?
KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN

Vult u de bezoekersenquête centrum Leerdam in voor 31 juli 2021 maakt u daarmee kans op een mooi cadeaupakket van Koffie in de Bakkerij!

Wilt u meer weten over de centrumvisie Leerdam, kijk dan op de gemeentepagina: vijfheerenlanden.nl/centrumvisieleerdam. Of gebruik het contactformulier van de Wijkraad.

Alvast heel hartelijk dank voor uw tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...